Newsletter

Please subscribe below to our free newsletter to stay up to date on our new, innovative products.

 

Headquarters:

TradePoint BV

Apeldoornseweg 152

6814 BP Arnhem

the Netherlands

tel. +31 (0)26 3590 590

fax +31 (0)26 3516 415

info@tradepoint.nl

 

Pallet hotel

Heeft u opslag nodig? Regel het via Pallet Hotel.

U huurt de ruimte voor onbepaalde tijd. U hoeft niet van te voren te bepalen hoe lang u de ruimte nodig heeft. U kunt elke willekeurige dag van de maand opzeggen. Dus geen langlopende huurcontracten maar flexibele opslag op maat!

Geen langlopende huurcontracten maar flexibele opslag op maat!

Wij hebben meer dan 2000 palletplaatsen beschikbaar Heeft u interesse, of wilt u graag een offerte aanvragen voor een bepaald aantal plekken, vul dan het formulier in op onze aanvraagpagina en we nemen snel contact met u op.

Palletopslag

Heeft u tijdelijk of permanent meer magazijnruimte nodig?

Pallet-hotel.com slaat uw goederen professioneel en vakkundig op. Door onze jarenlange kennis, ervaring én betrokkenheid, brengen wij dat extra stukje toegevoegde waarde.

Wat bieden wij?

  • Hoogwaardige opslagfaciliteiten voor 1 tot 2000 palletplaatsen
  • Hoog beveiligingsniveau
  • Toegang tot uw voorraadgegevens
  • Haal- en brengservice op elk gewenst moment
  • Ervaren en goed opgeleid personeel
  • Scherpe tarieven tegen variabele afrekening

Trade Point Bv is de meest complete logistieke dienstverlener voor u. Naast onze kennis omtrent transport zijn wij ook gespecialiseerd in alle warehouse activiteiten, van opslag tot order picking en voorraadgegevens. Trade Point BV is op al deze gebieden een expert te noemen. Dit komt door een goede mix van gekwalificeerde en kundige werknemers en moderne technieken die gebruikt worden.

Complete logistieke proces uitbesteden

Doordat Trade point BV tevens een groot distributiebedrijf is, is het mogelijke om uw complete logistieke proces uit handen te nemen. Het enige wat u mist is de rompslomp die een eigen magazijn met zich meebrengt. Nooit meer zorgen om personele inzet, ruimte, diefstalbeveiliging, wettelijke bepalingen of bezorging van uw goederen. U plaatst simpelweg uw order bij Trade point BV Warehouse en de rest wordt afgehandeld.

Op & Overslag

Onze opslagloods is verwarmd, beveiligd tegen brand en inbraak en daarmee zeer geschikt voor opslag van palletgoed en andere hoogwaardige producten. Natuurlijk verzorgen wij aansluitend uw inslag en uitslag. In overleg kunnen wij ook aanvullende werkzaamheden verrichten.

Order Picking

Order Picking geschiedt door middel van barcodescanning. Dit zorgt ervoor dat er nauwkeurig gepickt wordt en dat er weinig fouten gemaakt worden. Bij binnenkomst worden uw goederen voorzien van een barcode of een locatie. Door middel van berekeningen wordt de optimale route bepaald om uw goederen te picken zodat uw goederen snel naar uw klant gestuurd kan worden.

Palletplaatsen huren
Bedrijfsnaam:  
Naam contactpersoon:  
E-mail contactpersoon: *  
Telefoonnummer contactpersoon: * 
Aantal plaatsen: * 
Per (datum):  
Tot (datum):